Kompania “Camel”

Me një variacion produktesh të shijëshme, jemi të sigurtë se do të jeni të lumtur si me produktin, ashtu dhe me shërbimin tonë. 

 

Produktet e fundit

Mando
Mini
Waffers

Camelino
Biscuits
150gr

Blog

Të fundit nga blogu ynë.

Dedication and Hard Work.

Our employees are the engine of our company and we work on team just like we were a family. That’s why our products…

Dedication and Hard Work.

Our employees are the engine of our company and we work on team just like we were a family. That’s why our products…

Dedication and Hard Work.

Our employees are the engine of our company and we work on team just like we were a family. That’s why our products…

Dashuri & Snaks së bashku në qese.